(Het vroegere Atmicmu Mede)



Pasieka Jaros -> hoogste kwaliteit Poolse honingwijn

Het bedrijf bestaat sinds 1978 als een familiebedrijf dat zich bezighoudt met bijenteelt en bijen. 


In 1991 zijn ze begonnen met de productie van honingwijn, die de basis vormt van hun bedrijf. Hun productietechnologie is gebouwd op de solide basis van oude Poolse tradities en recepten.

Het bedrijf heeft 16 mensen in dienst.

De eigenaar is Maciej Jaros. Zijn zoon, Marcin, is de hoofdtechnicus. De vrouw van Marcin, Monika, is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole en het laboratorium. Een andere zoon, Bartłomiej, leidt de technische afdeling.

Een tweede afdeling van het bedrijf houdt zich bezig met de productie van nuttige en decoratieve keramiek (pakjes honing en honingdrank, honingkannen, enz.).

Hun mede wordt geproduceerd met natuurlijke methoden, zonder conserveringsmiddelen, verbeteraars, kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De grondstof voor hun productie is bijenhoning, water en kruiden. De uitstekende en unieke smaak wordt bereikt tijdens verschillende jaren van veroudering.

Ze waren de eerste in de productie van koolzuurhoudende mede. "Lipiec Perlisty" wordt zo genoemd vanwege de tijd die de honing nodig heeft om te rijpen (enkele jaren). Het is een proces van verzadiging.

Sinds enkele jaren nemen ze met succes deel aan de Mazer Cup, een internationale wedstrijd voor mede in de VS (Boulder, Colorado).

------------------------------------------------------------------------------

The company has existed since 1978 as a family company dedicated to beekeeping and bees. 

In 1991, they began to produce meads, which are the foundation of their business. Their production technology has been built on the solid basis of old Polish traditions and recipes.

The company employs 16 people.

The owner is Maciej Jaros.  His son, Marcin, is the chief technician.  Marcin’s wife, Monika, is in charge of the quality control department and the laboratory. Another son, Bartłomiej, handles the technical department.

A second section of the company deals in the production of useful and decorative ceramics (packs of honey and mead, honey drinking vessels, etc.).

Their meads are produced with natural methods, without preservatives, enhancers, artificial colors and flavors. The raw material for their production is bee honey, water and herbs. Its outstanding and unique taste is reached during several years of aging.

They were first in the production of fizzy mead. „Lipiec Perlisty” is named due to the length of time it takes for the honey to ripen (a few years).  It was a process of saturation.

For several years, They've successfully taken part in the Mazer Cup, an International Mead Competition in the U.S. (Boulder, Colorado).

Sorry, there are no products in this collection.